AANKOMENDE OF LOPENDE EXPOSITIES

Expositie "Zonder Haast" 2023

Van 20 mei t/m 26 augustus vind er weer de jaarlijkse stilleven tentoonstelling plaats bij Galerie Staphorsius te westzaan. honderden stillevens van ruim 20 kunstenaars zijn er te zien en te koop. Open van dinsdag tot zaterdag van 9.00 tot 17.00u www.staphorsius.nl

 

 

**********************  

Hotel Kasteel Bloemendal

Bij Hotel Kasteel Bloemendal zijn in de hotelbar een 5-tal schilderijen van Hub Pollen te zien en te koop. Het hotel is dagelijks te bezoeken.

adres; Bloemendalstraat 150, 6291 CM te Vaals

 

 


BEKIJK HIER DE DIVERSE EXPOSITIES WAARAAN HUB DEELNAM

ART Beesel Reuver 21 mei 2023

In het kader van ART Beesel Reuver vond er een kunstroute plaats waaraan ook Hub Pollen deelnam. In zijn bescheiden galerie, waar een 50 tal stillevens in olieverf te zien en te koop waren, liep het die dag storm. Ruim zeven uur lang kwamen en gingen geïnteresseerde bezoekers enthousiast in en uit. sommigen van hen kwamen ook tot koop. Kortom, een super geslaagde dag.

 https://www.youtube.com/watch?v=pyE-ca6-OB4

*** 

 

*******************

Solo Expositie bij Van Loon Galleries in Vught. 2022

Van zaterdag 5 februari tot en met zondag 13 maart exposeert Hub Pollen met meer dan 25 schilderijen in het mooie pand van Van Loon Galleries, Heuvel 4 in Vught.                                 Met deze expositie wordt gevierd dat Hub Pollen al 15 jaar deel uitmaakt van deze galerie. Deze bijzondere expositie is vanaf zaterdag 5 februari vanaf 12.00 uur officieel geopend. De kunstenaar is zaterdag 5 februari en zondag 6 februari vanaf 14.00 uur aanwezig, zodat u in een persoonlijk gesprek meer te weten kunt komen over zijn werken. U kunt de galerie weer zonder afspraak een bezoek brengen. Het team van de galerie verwelkomt u graag!  Meer info; www.vanloongalleries.com

 

***********

5de Biënnale Brabant 11 nov. t/m 28 nov. 2021

 

Hub Pollen neemt ook deze keer weer deel aan de Biënnale Brabant welke gehouden wordt in de Koepelhal te Tilburg. Deze Biënnale wordt georganiseerd door Van Loon Galleries. Een keur van nationale en internationale kunstenaars zal acte de presence geven tijdens dit groots opgezette kunstevenement.                   Adres; Koepelhal, Burg. Brokxlaan 2, 5041 SB Tilburg.                                  Open; ma.-dond. 11.00-17.00u en vrijd. tot zondag 11.00-18.00u www.biennalebrabant.com  Coronavaccinatiebewijs nodig.

 

****************

Solo expositie  1maart t/m 19 april 2020 in de Kopermolen te Vaals.

Op 1mrt werd onder grote belangstelling de solo expositie van Hub Pollen geopend door gedéputeerde, Dhr Ger Koopmans. Het Coronavirus was net in Duistland uitgebroken en al na twee weken ging ook in Nederland de Lockdown in. De Kopermolen ging op slot. 

Heropening Expositie in de Kopermolen  Na 3½ maand, op 2 juli ging deze locatie weer open en waren de schilderijen weer te bezichtigen tot zondag 16 aug.. Meer dan 40 schilderijen van Hub Pollen waren er te zien en te koop. Deze expositie is inmiddels succesvol afgesloten. Met dank aan stichting de Kopermolen en alle bezoekers en kopers.

 

 

 

 

 ++++++++++++++++

Expositie "Kunst in Vrijheid" in ECI cultuurfabriek Roermond

8 december t/m 29 december

Onder de titel '75 jaar Kunst in Vrijheid' vierde Kunstkring Artimosa  haar 35 jarig jubileum met een grote groepstentoonstelling. Deze jubileum-expositie vind plaats in de ECI-Cultuurfabriek te Roermond. 49 exposanten uit Midden-en Noord-Limburg laten er hun werk zien. Keramiek, Brons, schilderijen, textielkunst, sierraden, glasobjecten , grafiek, fotografie, kortom voor elk wat wils. Ik nodig u graag uit voor een bezoek aan deze prachtige expositie. Van mij waren er 3 nieuwe schilderijen te zien. De belangstelling voor deze expositie was bovenmatig groot. vele lovende kritieken waren er te lezen en te horen.

 

************

Duo Expositie in Oostende

Van 27-8-2019 t/m 7-9-2019 Exposeerde Hub Pollen(schilderijen) samen Met Cees Meijer, (beelden) in kunsthuis Artine, Kursaal-Oosthelling 6, 8400 Oostende-België.   Deze expositie kon zich verheugen op een groot aantal bezoekers uit diverse landen. 

++++++

 

+++++

**********

Van 14 april 2019 tot en met 16 juni 2019 nam Hub deel aan de groepstentoonstelling van Kunstkring Artimosa in de Kursaal van Burg Brüggen te Brüggen, Duitsland. 30 Artimosaleden stelden er hun werken ten toon. De sfeervolle opening werd ingeleid door Burgemeester Petra Dassen van de Gemeente Beesel en door Bürgermeister Frank Gellen van de Gemeinde Brüggen. Het geheel werd muzikaal omlijst door Anja Kuhlmann aan de vleugel.

 

 

 

 

ART BREDA 2019 

Van 12 t/m 19 mei werden er een tiental schilderijen van Hub tentoon gesteld bij Artgallery Rozendaal tijden de kunst en antiekbeurs Art Breda. Deze beurs mocht zich weer verheugen op duizenden bezoekers.

 

 

 

 

First Art Fair Amsterdam van 16 t/m 20 januari 2019

Op dit vijfdaagse evenement waren schilder- en beeldhouwkunst, fotografie en juwelen te koop van honderden gerenommeerde kunstenaars, verdeeld over de stands van ruim 30 geselecteerde galerieën uit het hele land. Bij Galerie Amsterdam, stand 29, waren ook schilderijen van Hub Pollen, te zien en te koop. Deze FAF werd zeer druk bezocht en er werd goed verkocht.

 

***********

Galerie Pictura, Aijen.  "Tijd van Stilte" van 4 nov. '18 t/m 12 jan. '19

Een mooie en goed bezochte expositie met schilderijen van Bita Seifert, Dick van Heerde,  Hub Pollen, Jan Kootstra, Marina Radius, Meg den Hartog, Nanna de Klerk en Wout Wachtmeester. Keramische beelden van Hermien Buytendijk en bronzen sculpturen van Hieke Meppelink, Romee Kanis en Jack van Iwaarden de Vreede.  

 

Van 30 november tot en met 16 december 2018 was Hub Pollen een van de deelnemers aan de Biënnale Veghel. Een belevingsexpositie met bijzondere kunst en verlichting. Kunstwerken van meer dan 40 nationale en internationale kunstenaars waren te bewonderen. Meer dan 10000 bezoekers bezochten dit grote kunstevent. Vele werken mochten van eigenaar verwisselen, dit tot vreugde van de kunstenaars en de organisator, Van Loon Galeries.

 

**********************

 Expositie in Museum Thijnhof in Coevorden. 

 Van zaterdag 8 sept. t/m zondag 28 oktober nam Hub Pollen deel aan deze groepsexpositie. Het Museum werd druk bezocht en de kunstwerken werden met bewondering bekeken en besproken.

***** 

+++++++++++++

 

 In het weekend van 5-7 oktober en van 12-14 oktober vond de groepsexpositie bij Harry Schroen, beeldend kunstenaar, in Geleen plaats. Exposerende kunstenaars waren; Maria Verstappen Jacqueline Muitjens, Harry Schroen, Hub Pollen en galerie Marx&Marx. Het waren druk bezochte weekenden. Na telefonische afspraak is deze expositie voorlopig nog te bezichtigen. Mob. Nr. 0653730872.

***

 

+++++++++++++

Van Loon Galleries, "Flowers Expositie"

  Van zaterdag 25 aug. t/m zondag 30 sept. 2018 was Hub Pollen een van de deelnemers aan deze groepstentoonstelling. De tentoonstelling mocht zich verheugen in een groot aantal kunst geïnteresseerde bezoekers. 

 **

 

++++++++++++++++++

Galerie Staphorsius te Westzaan.

Van 24 juni t/m 23 sept. 2018 nam Hub deel aan de groepsexpositie "Zonder Haast"  Zoals elk jaar kon deze tentoonstelling zich ook dit jaar verheugen op grote aantallen bezoekers en belangstellenden.

 

 

++++++++++++

Voorjaarsexpositie "On Stage" bij Artgallery Rozendaal van zaterdag 24 maart tot zondag 22 april 2018 te Montfort (L) was ook deze keer weer een daverend succes.

De groepsexpositie met Tatiana Rivilis, Drago Pečenica, Angelo Moyano en Hub Pollen, werd uitermate goed bezocht en de kunstenaars oogstten alle lof.

 

 

 

Tijdens het Kunst en Antiek weekend in Naarden waren er in de stand van Art Gallery Rozendaal ook schilderijen van Hub Pollen te zien en te koop. Ook dit jaar werd dit evenement weer zeer druk bezocht en kan er teruggekeken worden op een succesvolle tentoontoonstelling.

 

++++++++

 Dutch Master Painters organiseerde een grote tentoonstelling onder de titel; "OP JACHT"

Er waren ook nieuwe schilderijen van Hub Pollen te zien en te koop zijn. De expositie duurde van 15 okt. t/m 20 december in de Nispenhoeve Prinsenbeek.

meer info; 

http://www.dutchmasterpainters.com/index.php/nl/kunstagenda-13/op-jacht-najaar-2017

+++

*****************

    Van Loon Galleries te Vught organiseert de derde Biënnale Brabant.  10 tot en met 26 november 2017

 

Hub Pollen was een van de deelnemende kunstenaars. De Biënnale is een belevingsexpositie met bijzondere kunst, prachtig belicht. Van schilderijen tot beelden en van fotografie tot glassculpturen. Een unieke wereld; exclusief, groots en meeslepend.   LOCATIE; De Koepelhal in de Tilburgse Spoorzone. Deze ruimte vormde de perfecte setting voor een reis langs uiteenlopende kunstwerken van meer dan 40 nationale en internationale kunstenaars. De biënnale kon zich verheugen op meer dan 15000 bezoekers en was daarmee weer zeer succesrijk.

 

++

******************  

KUNST ZONDER HAAST

Schilderijen van Hub Pollen waren ook ik dit jaar weer te zien en te koop tijdens de 4e Editie van de expositie "Zonder Haast" van 17 juni t/m 16 sept. 2017 bij GALERIE STAPHORSIUS.

 

 **************

Door intermediation van Dutch Luxury Design was er vanaf  29 maart t/m 5 okt. 2017 werk van Hub Pollen te zien en te koop bij Galerie Heidefeld&Partner te Krefeld; Ostwall 64, 47798 Krefeld, Duitsland

**********

 

 

 

 

 

 

Navanant Magazine organiseert ook dit jaar weer het groot aspergesdiner.      Dit schilderij, “Stilleven met één asperge”  heb ik speciaal geschilderd en geschonken voor  de veiling op 14 mei 2017 tijdens het Groot Limburgs Aspergediner bij Restaurant Da Vinci in Maasbracht. Het schilderij heeft een groot bedrag opgebracht welk geheel ten goede komt aan het ondezoek naar killercellen tegen kanker van het UMC Maastricht.  

 

****************

Met  Galerie Villa Diana, Valkenburg aan de Geul nam ik deel aan de

OPENLUCHT KUNSTBEURS ART LAREN 2017 'Kunst op de Brink'

vrijdag 9 juni t/m zondag 11 juni 2017  

*************

Voorjaars-tentoonstelling  Art Gallery Rozendaal.

Van 18 maart t/m 17 april nam Hub deel aan een groepsexpositie in Art Gallery Rozendaal.  Adres;  Rozendaal 10, 6065 NE Montfort (L).

Samen met de mede-exposanten; Jeske Snoeren(keramiek) , Aart de Lange(symboliekschilder) en Tom Seerden (Beelden in brons, steen en hout, is het een zeer succesvolle expositie geworden. Honderd genodigden genoten van een zeer geslaagde en sfeervolle Préview openingsavond en gedurende vijf weekenden wisten nog eens honderden bezoekers de weg naar Art Gallery Rozendaal te vinden. En niet zonder resultaat want naast 7 schilderijen van Hub Pollen werden er nog diverse schilderijen en objecten van de andere exposanten verkocht. Een meer dan geslaagde tentoonstelling voor alle partijen.

 

 

 

Kunst&Antiek Beurs te Naarden; 26 t/m 29 januari 2017

In de stand van Art Gallery Roozendaal uit Montfort, Limburg, was er grote belangstelling voor de schilderijen van Hub Pollen. Wederom eem succesvol kunstevent.

 ****

 

 

 

 Biënnale Veghel van 2 t/m 18 december 2016. Het was weer een prachtig kunstevenement georganiseerd door Van Loon Galleries. Meer dan 10000 bezoekers vonden hun weg naar deze prachtige kunsthappening en genoten van de vele kunstwerken waaronder de schilderijen van Hub Pollen.   

 

*********************

3e Editie van de expositie "Zonder Haast" van 18 juni t/m 11 sept. 2016 bij Galerie Staphorsius te Westzaan werd bovenverwachting goed bezocht.

 

 

  ****************

Art Nocturne Knokke 6-15 augustus 2016 

In de stand van Galerie Terbeek uit Beetsterzwaag werden ook schilderijen van Hub Pollen tentoongesteld

**************

 

*********************

OPENLUCHT KUNSTBEURS ART LAREN 2016

 

De internationale openlucht kunstbeurs Art Laren vond voor de 21e keer plaats op de schilderachtige Brink in het idyllische centrum van de Gooise kunstenaarsdorp Laren. 

In de stand van Galerie "Villa Diana" werden ook schilderijen van Hub Pollen tentoongesteld. De belangstelling en interesse was buitengewoon groot.

 

 

**************** 

Kunst en Antiek Pinksterevent in Slot Zeist 14 tot 16 mei 2016.

In de stand van Galerie Terbeek uit Beetsterzwaag zijn ook schilderijen van Hub Pollen te zien.

 

 

 

OPEN DAGEN; 16 en 17 april 2016 

 De belangstelling voor de open dagen was overweldigend. Meer dan 200 belangstellende bezoekers bezochten dit weekend onze Galerie. 

 

 ***************

Eurantica Brussel/Mechelen 5 maart t/m 13 maart 2016

Met Galerie Terbeek waren er schilderijen van Hub te zien op deze prestigieuze kunstbeurs.

******************

Art Cologne 14 april t/m 17 april 2016 in Keulen.

In de stand van Galerie Terbeek waren er werken van Hub Pollen te zien.

 

 

 

 

 


GALERIËN

 
De schilderijen van Hub zitten in de vaste collectie van ;

Van Loon Galleries te Vught 

                                 www.vanloongalleries.com      

 

         

          

Galerie Terbeek te Echtenerbrug

  www.galerieterbeek.nl

 

 Art Gallery Rozendaal, Rozendaal 10, te Montfort(L)

www.artgalleryrozendaal.com

 

 ****************

Galerie Amsterdam, Nieuwe Spiegelstraat 7b-9a, Amsterdam

 


Artikel in Vind-magazine

'Vind' magazine voor geschiedenis, archeologie, kunst en antiek. In no 23 een mooi artikel over Art Gallery Rozendaal met een foto van een schilderij van Hub Pollen

 

 


Biënnale Brabant.

Biënnale Brabant van 5 t/m 22 november 2015

Hub Pollen neemt ook deze keer weer deel aan de Biënnale Brabant welke gehouden wordt in de Koepelhal te Tilburg. Deze Biënnale wordt georganiseerd door Van Loon Galleries. Een keur van internationale kunstenaars zal acte de presence geven tijdens dit groots opgezette kunstevenement.

 

 

***********************

Galerie Pictura, Aijen

Van 23 augustus t/m 24 oktober vond er, onder de naam van “Flora & Fauna”, een expositie plaats in Galerie Pictura. Hub Pollen nam ook deel aan deze mooie tentoonstelling waar verder werk te zien was van o.a.; Alexandra van Thiel, Brita Seifert, Elena Gualtirotti, Jan Nederlof, Drago Pecenica. De expositie kon zich verheugen in een  groot bezoekersaantal en mag zonder meer als zeer succesvol worden genoemd.

 

Kunst Natuurlijk 2015

Van 11 juli t/m 30 sept.2015 nam Hub deel aan de tentoonstelling"Kunst Natuurlijk" in het kasteel van de Kasteeltuinen in Arcen. Meer dan 30 kunstenaars uit Nederland en België namen deel aan dit mooie evenement. Deze expositie mocht duizenden bezoekers verwelkomen en is daarmee wederom een groot succes.

 

 


Art Nocturne

Art Nocturne Knocke.

Vanaf zaterdag 8 t/m zondag 16 augustus is Van Loon Galleries vertegenwoordigd op de Art Nocturne Knocke 2015. Er zullen ook stillevens te zien zijn van Hub Pollen.

Art Nocturne Knocke is uitgegroeid tot één van de belangrijkste Kunst- & Antiekbeurzen van het zomerseizoen in Europa.

Dit betekent kunst beleven en exclusief genieten in een zomerse sfeer aan zee!

De beurs is elke dag geopend van 16.00 tot 21.00 uur. U vindt ons op standnummers 10 &11.

Meer informatie kunt u vinden op: www.artnocturneknocke.be

 

 

Burg Brüggen Duitsland

Van 3 juni t/m 3 juli 2015  nam Hub deel aan de groepsexpositie met leden van Kunstkring Artimosa in de "Kultursaal von Burg Brüggen" te Brüggen/Nettetal.


Art Fair Rosmalen

23 april t/m 26 april 2015 toonde Galerie Terbeek uit Beetsterzwaag in haar stand op de AFSH te Rosmalen ook schilderijen van Hub Pollen.


Expositie Geert Verstappen en Hub Pollen

Op zaterdag 18 en zondag 19 april exposeerdeHub Pollen samen met Geert Verstappen(brons) in de galerie van Geert verstappen. Adres: Holleweg 6, Herten. Vele bezoekers vonden hun weg naar deze geslaagde expositie. De mooie combinatie van bronzen beelden van Geert en de realistische stillevens van Hub oogstte veel bewondering.

 


Affordable Art Fair (AAF) Milaan

 Werk van Hub Pollen was van 19 tot en met 22 maart 2015 te zien tijdens de  Affordable Art Fair (AAF) Milaan

Galerie Terbeek uit Friesland presenteerde tijdens deze kunstbeurs ook enkele schilderijen van Hub Pollen. De schilderijen van Hub werden door het Italiaanse publeek met enthousiasme ontvangen. 

De beurs werd gehouden in de Superstudio Piú in Milaan, aan de Via Tortona 27.

Het is de nieuwe multi-locatie in Milaan voor grote evenementen, tentoonstellingen, congressen, modeshows, enz.

 


"Artist-IQ" Amsterdam.

Van 17 januari tot en met 1 februari 2015 nam Hub Pollen met van Loon Galleries deel aan het kunstevent "Artist-IQ" in de beurs van Berlage te Amsterdam.

Artist-IQ vond plaats in de Beurs van Berlage. Op een oppervlakte van circa 1.600 m2 werd door vier galeries/kunsthandels 500 jaar kunst getoond. De grote zaal van de Beurs van Berlage werd omgetoverd tot een grootse belevingsexpositie. Het is daverend succes geworden. al meteen na dit prachtige evenement werd een vervolg hierop voor 2016 al aangekondigd.

 


Expositie Dutsh Master Painters In Museum Het Markiezenhof

9 november 2014 t/m 18 jan. 2015

Als lid van de "Dutch Master Painters" nam Hub Pollen succesvol deel aan de expositie "De verleiding van de werkelijkheid" in Museum Markiezenhof in Bergen op Zoom. Tijdens de sfeervolle opening op zondag 9 november in de Hofsaal, luisterden honderden kunstliefhebbers  aandachtig naar de prachtige woorden van Professor Dr Herman Pleij die de ineleiding verzorgde. De expositie trok een zeer groot aantal bezoekers www.dutchmasterpainters.com

De deelnemende kunstenaars waren;

Jos Aanraad | Paul Boswijk | Henk Helmantel | Rob van Klaveren | Rick Lelieveld | Ans Markus/ Marianne Naerebout (beeldentuin) | Hub Pollen | Jos Rijff | Christiane Vleugels | John Wassenaar

 

***

 

 


Sfeerbeurs La Table Naarden-Vesting

La Table, Sfeerbeurs in de Grote Kerk in Naarden-Vesting 13 t/m 16 november 2014

Met Galerie Terbeek in Beetsterzwaag nam Hub ook deel aan deze mooie kunstbeurs.

>


Exclusive Art Fair

Exclusive Art Fair Bergkerk te Deventer. 2 t/m 5 oktober 2014

Met Galerie Terbeek uit Beetsterzwaag neemt Hub deel aan de Exclusive-Art-Fair  Kunstbeurs 2014 in de fraaie Bergkerk van het historische Bergkwartier te Deventer

 

                                               

 

 

 


Art Nocturne

Met "Van Loon Galleries" uit Vught nam Hub deel aan;

Art Nocturne in Knokke.  
INTERNATIONALE
KUNST- & ANTIEKBEURS
9-17 Augustus 2014 16-21 uurKunst Natuurlijk

 

Kunst Natuurlijk van 11 juli t/m 7 september 2014

 

Hub was een van de deelnemers aan "Kunst Natuurlijk" in de kasteeltuinen van Arcen. maar liefst 35 kunstenaars uit Nederland en België gaven acte de presence.  De tentoonstelling is een daverend succes geworden. Duizenden bezoekers uit binnen en buitenland hebben genoten van prachtige kunst.

 


Jubileumexpositie Kunstkring Artimosa

Hub nam deel aan de Jubileumexpositie van Kunstkring Artimosa welke plaatsvond in de Kruisgangen van de Caroluskapel te Roermond dit in het kader van het 30jarig jubileum van Kunstkring Artimosa . Meer dan 120 kunstwerken van 42 kunstenaars in diverse disciplines vormden de basis van deze prachtige tentoonstelling  welke door meer dan 800 bezoekers werd bezocht.

*****


Najaarsexpositie

 26 oktober tot 17 november 2013. Najaarsexpositie Artimosa in Woongoed2Duizend Reuver. De opnening was zeer druk en gezellig. De expositie kon zich verheugen een een groot aantal bezoekers.

*


Kunstdagen Wittem

Van 6-29 september 2013 nam Hub  met Kunstgalerie Vaals deel aan de KUNSTDAGEN WITTEM  Deze kunstdagen en de expositie waren zeer succesvol en werden door ruim vierduizend bezoekers bezocht.


Kunst aan Tafel

19 juni 2013 Met Kunst Aan Tafel Restaurant De Leuf  Übachsberg (** Michelin)


Biënnale Vught

 

23 mei t/m 16 juni  2013 Biënnale Special Edition Vught 

Ook deze biënnale werd wederom een daverend succes. 10 duizende bezoekers wisten de weg naar Vught te vinden en genoten van een geweldig kunstspektakel.


Kunstmarkt Reuver

Op 1ste en tweede Pinksterdag nam Hub deel aan de Kunstmarkt in Reuver, welke georganiseerd werd door Kunstkring Artimosa. De markt werd een daverend succes. Meer dan 1600 bezoekers genoten van de mooie kunst welke tentoongesteld werd door 45 kunstenaars uit binnen- en buitenland.

*


Kunst aus Reuver

Van 21 april t/m 2 juni 2013 nam Hub  deel aan de groepsexpositie "Kunst aus Reuver"welke gehouden werd in Burg Brüggen te Brüggen. 15 Leden van Kunstkring Artimosa lieten er hun werken zien.  De expositie werd door vele Duitse en Nederlandse bezoekers bezocht en kreeg lovende kritieken in de pers.

 

 


K.I.V. Kunst in Valkenburg

Van 16 maart t/m 1april 2013 vond weer de kunstexpositie “Kunst In Valkenburg”  ( KIV ) plaats. Met kunstgalerie Inez Tummers nam Hub met acht schilderijen deel aan dit prachtige kunstevenement , dat plaatsvond in de kloostergang van Chateau St. Gerlach en in de schatkamer van de St. Gerlachuskerk. Vele bezoekers hebben genoten van de tentoongestelde kunst. 


Biënnale Brabant

Hub Pollen was een van de deelnemende kunstenaars tijdens de Biënnale Brabant.        Van 9 tot en met 25 november 2012 georganiseert door Van Loon Galleries.


Kunstgalerie Vaals

Vanaf 20 september 2012 worden er een tiental werken van Hub tentoongesteld in Kunstgalerie "Vaals", Maastrichterlaan 12 te Vaals.

 


Art Nocturne te Knocke België.

Met Galerie van Loon en Simons nam Hub deel aan de Internationale Kunst & Antiekbeurs te Knocke, België van 11 t/m 19 Augustus 2012.


Arti Kunstbeurs

Met Galerie van Loon en Simons nam Hub deel aan de Arti Kunstbeurs in Den Haag van 3 t/m 7 oktober 2012.


Open Art Fair Utrecht.

Met Galerie van Loon en Simons nam Hub deel aan de Open Art Fair te Utrecht van 11 t/m 15 september 2012.

***********************


Kunstroute Vaals

Tijdens Kunstroute Vaals, van 8 juli t/m 29 juli 2012 waren er in de Pauluskerk 6 grote reprodukties van schilderijen van Hub te zien zien. Deze reprodukties zijn van zeer hoge kwalitiet, op doek gedrukt en 100cm x 200cm groot. Zie ook volgende link. www.reprorek.nl/vaals/index.html

*


Sef Thissen ontmoet Hub Pollen

Artikel in Navenant. Lees het artikel via onderstaande link.

http://www.sefthissenmusic.nl/IManager/MediaLink/766/52907/1995/1075444/


Inter-Art Galerie Reich Keulen

Solo-expositie van Hub Pollen bij Inter-Art galerie Reich, te Keulen, van 1 juni t/m 4 juli 2012.  Wegens succes geprolongeerd tot eind augustus.

Adres; Neue Langgasse 2, Keulen. Open maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 18.00

De vernissage was een groot succes. Onder het genot van een glas Champagne konden de bezoekers genieten van de werken van beide kunstenaars. De belangstelling voor en de verwondering over de schilderijen van Hub was enorm en met belangstelling werd er geluisterd naar wat Hub te vertellen had over zijn werk. De expositie is voor zowel de kunstenaar alsook de Galeriehouder zeer succesvol te noemen.

 

Bozena Lesiak en Hub Pollen

 

Galeriehouder Herbert Reich Samen met Hub Pollen

 

 

 


OpenPoortenDag 2012

enPoortenDag te Buggenum

Op 13 mei 2012 was Hub aanwezig op de 10de editie van de OpenPoortenDag te Buggenum. Het was een overweldigend succes. Meer dan 4000 bezoekers bezochten dit prachtige kunstevenement. Van 11.00u tot 18.00 was het één stroom van bezoekers die hun interesse en bewondering voor het werk van Hub niet onder stoelen of banken staken.


Kunst in Valkenburg

Van za. 17 maart t/m zo. 1 april 2012,  nam Hub deel aan “KiV”, Kunst in Valkenburg, in de prachtige ruimtes van de kloostergang van Château St. Gerlach en de schatkamers van de St.-Gerlachuskerk.  De officiële opening op vrijdag 16 april j.l. was een daverend succes, in de mooie fresco kerk van St. Gerlachus sprak burgemeester Eurlings van Valkenburg lovende woorden over de organisatie van Kunst in Valkenburg.

 

 

Hub samen met Inez Tummers van Kunstgalerie Inez Tummers

Hub op de foto met Burgemeester Eurlings van de gemeente  Valkenburg

 


Biënnale Vught 2011

 Biënnale 2011 Vught.

Van 27 mei t/m 12 juni 2011 vond de tweede editie plaats van de Biënnale Vught 2011. Ook Hub Pollen nam deel hieraan deel. Maar liefst 50 streng geselecteerde kunstenaars uit heel Europa hadden een unieke expositieruimte met een totale grootte van 1 hectare. 


  


Soloexpositie bij van Loon&Simons

Van 16 april t/m 15 mei 2011 vond  er een solo-expositie van Hub Pollen plaats bij Galerie vanLoon&Simons te Vught. Een deze prachtige galerie konden de vele genodigden onder het genot van een hapje en een drankje genieten van tientallen stillevens van Hub Pollen die er ten toongesteld werden. Diverse werken veranderde van eigenaar.
 


Expositie Kunstgalerie Inez Tummers

Tweeëntwintig schilderijen worden tentoongesteld in
Kunstgalerie Inez Tummers, Stationstraat 10, Valkenburg.
Open; Zondag van 12.00u tot 18.00u verder na tel. afspraak.
Ook een persoonlijke rondleiding is mogelijk na tel. afspraak . tel.06 539 210 35
De galerie is gevestigd in het station van Valkenburg. Op de bovenverdieping zijn 18e , 19e , en 20e eeuwse schilderijen te zien en te koop. Ook kunt u er terecht voor een hapje en een drankje. Het station is het oudste nog bestaande station van Nederland.
*


Museum Nic Jonk

Van 10 t/m 24 december nam Hub Pollen deel aan de groepstentoonstelling in Museum-beeldentuin Nic Jonk, Haviksdijkje 5 te Grootschermermer. In het kader van de Paletaktie. De opening was een daverend succes met meer dan 330 bezoekers.


Open Atelierroute

Op za.6 en zo. 7 november nam Hub deel aan de Open Atelier Route. Een Euregionaal kunstprofeckt waaraan Nederlandse en Duitse Kunstenaars deelnemen. De beide dagen werden druk bezocht door zowel Nederlandse als Duitse kunstliefhebbers. Leuke ontmoetingen bracht dat met zich mee en er werden vele vragen gesteld en antwoorden gegeven. Het was een zeer geslaagd weekend.


Herfstfair

Op 18 en 19 september 2010 organiseerde Ons Huis Thuis in Wonen te Reuver een grandioze Herfst-Fair. Ook van Hub Pollen waren een 25tal schilderijen te zien. Deze Fair trok wederom vele bezoekers die verast waren over het gebodene.

************


Kunst-Zinnig

Expositie "Aad Raodhoes"te Beesel
Onder de titel "Kunst-Zinnig"  exposeerden Leo Maesen en Hub Pollen, beiden uit Reuver in het "Aad Raodhoes" te Beesel. Adres; Markt 1.
Leo Maesen met Etsen en  Hub Pollen met Stillevens.  Paaszondag werd deze expositie onder grote belangstelling geopend. Een korte Life-reportage kunt u zien op www.youseeradio.nl onder "media archief" De expositie trok vele bezoekers uit de "Euregio" en kan als zeer geslaagd genoemd worden.
***
**
TV opnames voor Yousee Radio


Kunst&Lifestylebeurs.

Kunstkring Artimosa organiseerde dit jaar voor de eerste keer, i.s.m. café-restaurant "de Witte Stein" een Kunst en Lifestylebeurs. Dit evenement vond plaats op 1 en 2 mei 2010 in een prachtig Paviljoen nabij bovenvermelde uitspanning. 35 Kunstenaars in diverse diciplines namen er aan deel. Verder waren er meer dan 35 bedrijven die het LifeStyle gedeelte voor hun rekening namen. Met ruim 2500 bezoekers is dit evenement meer dan geslaagd. Volgend jaar krijgt de Kunst en Lifestyle beurs een vervolg. Meer informatie over de Beurs van 2011; info@hubpollen.com
**


Jubileumexpositie Artimosa

Van 26 sept. t/m 13 december heeft Hub deelgenomen aan de jubileumexpositie van Kunstkring Artimosa welke gehouden werdt bij de Zorggroep, locatie D'n Horstgraaf te Venlo.


Biënnale Vught.

Van 29 mei t/m 14 juni 2009 vond  de Biënnale Vught plaats. Deze grote kunstmanifestatie waaraan 49 Europese kunstenaars  deelnamen is een daverend succes geworden. De 10 duizenden bezoekers waren onverdeeld enthousiast over de organisatie, de presentie en de kwaliteit van de geboden kunstwerken. Als deelnemend kunstenaar wil ik een diepe buiging maken voor Joris van Loon en Robbert Simons die samen met hun medewerkers dit top-evenement gestalte hebben gegeven.


Expositie Galerie van Loon & Simons House of Arts

Vanaf 3 okt. zijn er in Galerie van Loon&Simons House of Arts te Vught werken te zien van Hub Pollen. Voor meer informatie en openingstijden; www.vanloonensimons.com

*
 


Expositie Galerie Strous

14 juni 2009 vond de vernissage plaats van de expositie bij galerie Strous, Prinsengracht 540, Amsterdam. Tot 13 juli 2009 waren er schilderijen van Hub Pollen, etsen van Leo Maesen en brons en keramiek van Leon Strous bewonderen.

 


Art&Antiques Fair in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch.

De Art&Antiques Fair 2009 was zeer te moeite waard. Meer dan 80 stands waarin Galerieën, Kunsthandels en Antiquairs zich presenteerden. In de stand van galerie van Loon&Simons uit Vught waren ook enkele werken van Hub Pollen te zien. 


Galerie Den Hodonk

Galerij Den Hodonk. Adres; Hodonk 123, te Retie(België) www.galerijhodonk.be Hub Pollen en Magdy Basstorous exposeerden er hun werken van 15 nov.2008 t/m ma 12 jan. 2009 . Deze tentoonstelling is inmiddels met succes afgesloten.

 


Expositie Art Gallery Nova te Eindhoven.

Onder de titel "de Schoonheid van eenvoud"exposeerde Hub bij Galery NOVA te Eindhoven.     Adres; Grote Berg 33A te Eindhoven.van 9 aug.t/m zondag 7 september 2008. De expositie werd druk bezocht en mag zeer succesvol worden genoemd.

 

 Een gezellige drukte tijdens de opening op zondag 10 augustus.


Galerie De Heeren van Voorburg

Van za.18 oktober t/m zo.21 december 2008 heeft Hub met enkele schilderijen deelgenomen aan de Herfst/Winter-expositie bij galerie "de Heeren van Voorburg" te Deventer. Adres: Walstraat 34. Voor meer informatie; www.heerenvanvoorburg.nl Een solo expositie is in september gepland.

 


Expositie Galerie De Zeemeermin

Van zo 16 maart t/m ma 12 mei 2008(2e Pinksterdag) exposeerde Hub bij Galerie 'de Zeemeermin"  Mede door de inzet van galeriehouder Theo Doesborgh en de vele persberichten is het een drukbezochte en succesvolle expositie geworden.

 Galerie houder Theo Doesborgh
-


Expositie Galerie "De Havenaer"

Van 22 november 2007 tot 9 januari 2008 zijn in galerie "de Havenaer" te Nijkerk  25 schilderijen van Hub te bewonderen.De galerie is gevestigd in      "Home & Lifestyle" de Havenaar, Westkadijk 9 te Nijkerk. De openingstijden zijn vermeld op de website: www.havenaer.nl

*
*
Mooie recentie in Dagblad "De Stad Nijkerk"  wo. 5 dec. 2007


Expositie in Galerie 'Het Achterhuis

 Expositie van Hub Pollen(stillevenschilderijen) en Loes Knoben(brons) in galerie "Het Achterhuis"Voorstad St Jacob 8 te Roermond. Sept. 2007.

Hub Pollen,uit Reuver (stillevens in olieverf);

Loes Knoben uit Echt(beelden in brons);  

De expositie is een succes geworden. Meer dan 600 bezoekers mochten wij verwelkomen. Alle mensen waren unaniem vol lof over de geboden kunstwerken, ook was men lovend over de combinatie van deze twee kunstvormen. Een aantal kunstwerken is inmiddels van eigenaar verwisseld. Kortom het is voor herhaling vatbaar.                                          Een woord van dank aan Ghiel en Elise Pijpers voor het ter beschikking stellen van hun mooie lokatie.

 
 - 
Hub en Loes


Expositie Galerie Hebben

De expositie in Galerie Hebben te  Neer van 26 mei t/m 10 juni 2007 met stillevens van Hub Pollen en beelden van Ben Houben, was zeer succesvol. Het bezoekersaantal was boven verwachting. De reactie's zowel schriftelijk als mondeling zijn een stimulans voor de beide kunstenaars. Dank voor Tiny Hebben(galeriehoudster)voor de fijne samenwerking.


Open dagen bij Galerie Hub Pollen

 

Demonstratie stillevenschilderen.:

Zaterdag 11 november en zondag 12 november 2006.   Deze dagen waren een groot succes. Er was veel belangstelling en de bezoekers konden onder het genot van een kop koffie  de tentoongestelde werken bewonderen of toekijken bij het schilderen van een stilleven.Er werden veel vragen gesteld en die werden door mij beantwoordt. Ik kijk er met plezier op terug en ik denk dat dat ook voor de vele bezoekers geldt.                                      


Hub in L1-uitzending van Ger Houben Anders.

Hub tijdens de opmamen van het L1 TV programma 2005.

Op de achtergrond ook een schilderij van zijn hand


Cornelis Le Mair bezoekt expositie Hub

Cornelis Le Mair bezoekt Hub

 

De succesvolle expositie van Hub in Kasteel Arcen (Sept.2004) is ook bezocht door de bekende Eindhovense kunstenaar Cornelis Le Mair! Hub heeft hem alle werken getoond, waarna er in het kasteelrestaurant nog gezellig werd nagesproken over de werken van Hub en over kunst in het algemeen.

 


Hub aan het werk

Hub is bezig aan weer een nieuw stilleven.